Proefles aanvragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meeste gestelde vragen die gesteld worden door de leerlingen van rijschool Alkar en in het algemeen.
Is de 1e proefles gratis?
Nee, wij leveren kwaliteit en dat kun je zien aan onze slagingspercentage van 91% bij het CBR.
Waar word ik opgehaald en afgezet?
Dit is geheel naar eigen keuze. We kunnen je thuis, school of op je werk ophalen. Door onze flexibiliteit kunnen we je vrijwel overal ophalen en veilig weer thuis afzetten.
Hoe lang duurt een rijles?
Een rijles bij rijschool Alkar duurt altijd 90 minuten, wij werken altijd met blokuren omdat je dan meer rendement uit je rijlessen haalt.
Hoe kan ik betalen bij rijschool Alkar?
Rijschool Alkar biedt meerdere betaaloplossingen voor de leerling. Zo kan je betalen d.m.v. een bankoverschrijving, tikkie en factuur. Ook kan je betalen in contante.
Waarom kiezen voor rijschool Alkar?
Wij zijn een rijschool met een heel hoog slagingspercentage, maar liefst 91% slaagt in 1x bij ons. Door onze jarenlange ervaring hebben we de juiste kennis om de leerling in 1x te laten slagen.
Wat maakt rijschool Alkar uniek?
Wij hanteren een unieke werkwijze dan de normale rijschool. Zo gebruiken wij onder andere een instructiekaart en dashcam om de progressie van de leerling te meten en aan te sturen voor verbeteringen waar indien nodig.
Welke rijopleidingen bieden jullie nog meer aan?
Bij rijschool Alkar bieden we naast de reguliere rijopleidingen voor de auto ook motor, scooter en aanhanger rijlessen. Ook zijn we rij- en faalangst gespecialiseerd.
× Direct contact