Proefles aanvragen

Spoedcursus Rijbewijs Delft

Bij rijschool Alkar kunt u direct voor uw spoedcursus rijbewijs, wij helpen u binnen een aantal weken aan uw rijbewijs. Door veel te herhalen en vaker dan 1x per week te lessen stomen wij u klaar voor het CBR praktijkexamen.

Wat biedt het spoedcursus pakket?
  • 1 op 1 gerichte rijles.
  • Meer dan 1x per week rijlessen met veel herhalingen.
  • Lessen in blokuren met veel oefeningen.
  • Persoonlijke begeleiding door middel van camera’s en instructiekaart.

Binnen 2 weken jouw rijbewijs!

Een spoedcursus volgen om z.s.m. aan je rijbewijs te komen of gewoon je vaardigheden willen opfrissen voordat je je examen aflegt? Bij rijschool Alkar bieden wij spoedcursussen aan in overleg. Intensieve spoedcursuslessen kunnen variëren van een dagelijkse les van twee uur tot opeenvolgende dagen met lessen achter elkaar met veel herhaling – we kunnen zo flexibel zijn als u wilt!

Zoals elke rijopleiding bij Alkar, worden deze aangepast aan uw individuele behoeften en gebaseerd op uw eerdere rijervaring. Iedereen leert in een ander tempo en vijf dagen intensieve lessen met spoed is misschien niet voor iedereen de juiste keuze.

Of u nu leert autorijden in een periode van een paar maanden of slechts een paar weken, Alkar zorgt ervoor dat u over de juiste vaardigheden beschikt om niet alleen een competente bestuurder te zijn en uw examen te halen, maar ook om een ​​veilige chauffeur voor het dagelijkse leven te zijn.

De kern van alles wat we doen is onze passie voor veiliger rijden in het verkeer en onze toewijding aan onze studenten. Dankzij ons gevarieerde cursusaanbod en unieke lestechnieken staat onze  rijschool op eigen benen sinds 1985.

Voor iedereen die zo snel mogelijk zijn rijbewijs wil halen, verzorgen wij spoedcursus rijlessen. Onze cursussen variëren van 6 uur tot 48 uur, afhankelijk van uw ervaring. Ook kan je bij ons terecht voor je 1 daagse theoriecursussen. We hebben mannelijke en vrouwelijke instructeurs, handgeschakeld en automaat geschakelde voertuigen. Door onze flexibiliteit halen we je ook dagelijks van huis op en zetten we je veilig weer op je eindbestemming. Prijs en kwaliteit staan bij rijschool Alkar hoog in het vaandel. Niets voor niets scoren wij een slagingspercentage van maar liefst 91%.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie over het reserveren van een spoedcursus en hoe we u op weg kunnen helpen.

  • Direct beginnen met rijlessen
  • Spoedcursus rijlessen zowel in het weekend als doordeweeks.

Waarom kiezen voor Alkar?

  • Meer dan 30 jaar rij-ervaring
  • Rij- en faalangst
  • Flexibiliteit en persoonlijke aandacht
  • Alle betalingsmogelijkheden met betalen in termijnen als optie
× Direct contact